dissabte, 8 d’agost del 2015

Últim repte de la temporada de YOY!

Hola a tothom,

Després de passar uns dies "perduda" a la muntanya fugint de la calor, us vull ensenyar la targeta que he fet per l'últim repte de la temporada de YOY.
El tema era "les vacances" i havíem de fer servir paper d'estampat geomètric. Jo l'he fet pensant en aquests dies tan fantàstics que hem passat a Ribera del Cardós, si en teniu oportunitat, us recomano visitar el Pirineu de Lleida i sobretot el Parc Nacional d'Aigüestortes, és preciós!!!!!!!

Después de pasar unos días "perdida" en la montaña huyendo del calor, os quiero enseñar la tarjeta que he hecho para el último reto de la temporada de YOY. 
El tema era "las vacaciones" y teníamos que utilizar papel de estampado geométrico. Yo la he hecho pensando en estos días tan fantásticos que hemos pasado en Ribera del Cardós, si teneis oportunidad, os recomiendo visitar el Pirineo de Lleida y sobre todo el Parque Nacional de Aigüestortes, es precioso !!!!!!!

I aquesta és la meva interpretació: 
Y esta es mi interpretación:


Gaudiu de les vacances i moltes gràcies per visitar el meu blog!
Disfrutad de la vacaciones y muchas gracias por visitar mi blog! 

Petonets / Besitos 
Sílvia 

11 comentaris:

  1. Quina xulada!!!.
    Petonets!

    Charo

    ResponElimina
  2. Me sorprende lo bien que quedan el coche y la caravana sobre ese fondo geométrico (un papel chulísimo por cierto) A mí me cuesta mucho usar papeles estampados que no sean discretos... La combinación de colores y la colocación de los elementos es perfecta! Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias Laura! Es verdad que yo tampoco uso mucho papeles con estampados tan llamativos pero éste (es de Amy Tangerine) me inspiró al momento! :-) Un beso!

      Elimina
  3. Ai, mare! Aquesta targeta és de ple estiu i en dos dies ens veurem a l'escola...! La teva targeta dóna una visió diferent al que entenem pel tema de l'estiu i les vacances: tothom ho assimila a la platja, el sol i la calor, però tu ens fas anar a la muntanya, amb uns colors que t'hi porten.
    Petonets, Sílvia!

    ResponElimina
  4. Ostes si! El temps passa volant!!! Aquesta targeta és molt "nosaltres" que som una mica raros jejeje! Cada estiu fugim de la platja (literalment) i busquem la fresqueta i la tranquil·litat de la muntanya i és clar... de càmping! Un petó i fins dilluns!

    ResponElimina
  5. És divertida, m'agrada!!! Gracies,per participar als reptes!!
    Petonets!!!

    ResponElimina
  6. Qué monada de tarjeta por favorrrrr!!!
    Muchas gracias por participar con nosotras en los retos de YoY Scrap!
    Besos, Cris

    ResponElimina
  7. Muy divertida que te quedó, me encantó!

    ResponElimina